معرفی بهترین سایت های آپلود فایل رایگان و پولی

0
196

آیا به‌دنبال یک فضای ذخیره‌سازی برای آپلود تصاویر شخصی و خانوادگی یا اسناد مهم تجاری هستید؟ سایت‌هایی دردسترس قرار دارند که در زمینه فراهم کردن فضای آپلود رایگان، فعالیت دارند و این می‌تواند یک خبر بسیار خوشایند باشد. بد نیست بدانید بازار فضای ذخیره‌سازی ابری، رشد بسیار خوبی را تجربه کرده است و انتظار می‌رود تا سال ۲۰۲۳ میلادی، نرخ رشد ۴۵ درصدی را هم تجربه کند. در این مقاله با معرفی بهترین سایت‌های آپلود رایگان و پولی، همراه شما خواهیم بود.


بهترین سایت‌های آپلود فایل رایگان

در ابتدا شما را با ۱۰ مورد از بهترین سایت‌های آپلود رایگان فایل خارجی با قابلیت‌های مختلف، آشنا خواهیم کرد.

4Shared

سایت آپلود رایگان فایل 4Shared

4Shared یکی از قدیمی‌ترین سرویس‌های ارائه‌ی خدمات رایگان آپلود فایل است. این سایت کاربران را قادر می‌سازد تا به کتابخانه‌ای از تصاویر، ویدیوها، موسیقی‌، برنامه‌ها و سایر فایل‌هایی که دیگران به‌صورت عمومی آپلود کرده‌اند نیز دسترسی داشته باشید و درواقع یک موتور جستجوی فایل نیز دارد. این شرکت فعالیت خود را از سال ۲۰۰۵ آغاز کرد و حساب رایگان آن قابلیت‌هایی ارائه می‌دهد که در اکثر سرویس‌های مشابه وجود ندارند.

4Shared ازطریق نسخه‌ی تحت‌وب، مک، ویندوز، اندروید و iOS دردسترس است . داده‌های شما را به‌طور یک‌پارچه نگه‌داری می‌کند. شما همچنین می‌توانید با خرید اشتراک پولی این سایت، به امکاناتی مثل دریافت لینک مستقیم دانلود نیز دسترسی داشته باشید. این سرویس ۱۵ گیگابایت فضای رایگان دراختیار شما قرار می‌دهد و حداکثر حجم مجاز آپلود هرفایل ۲ گیگابایت است. محدودیت دسترسی به فایل‌های آپلودشده روی سرویس رایگان این سایت ۱۸۰ پس از آخرین ورود کاربر است.

 

IDriveIDrive

 

iDrive از سال ۱۹۹۵ میلادی و در زمینه ذخیره‌سازی اطلاعات، مجموعه‌ای از ویژگی‌های عالی را ارائه می‌دهد که به کاربران کمک می‌کند تا فرایندهای پیچیده را در داشبوردهای آنلاین، به‌سادگی هرچه تمام‌تر انجام دهند. سایت IDrive به تمام کاربران، ۱۰ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی ابری رایگان خواهد داد و با پرداخت سالانه ۵۲.۱۲ دلار هم می‌توان از فضای ذخیره‌سازی ۵ ترابایتی آن بهره‌مند شد. از ویژگی‌های مهم پلتفرم IDrive می‌توان به همگام‌سازی فایل‌ها در زمان واقعی، بازیابی داده‌ها، مدیریت کامپیوتر از راه دور و رمزگذاری ۲۵۶ بیتی اشاره کرد.

Microsoft OneDrive

Microsoft OneDrive

یکی از سایت‌های آپلود رایگان که محبوبیت زیادی هم دارد، مایکروسافت وان‌درایو است. کاربران می‌توانند با استفاده از این فضای ذخیره‌سازی مایکروسافت از امکان آپلود رایگان فایل‌ها تا ظرفیت ۵ گیگابایت برخوردار شوند و در صورت تمایل، می‌توان از فضای ذخیره‌سازی ابری ۱۰۰ گیگابایت آن با پرداخت حق اشتراک ماهانه ۱.۹۹ دلار هم بهره‌مند شد. از مهم‌ترین ویژگی‌های مایکروسافت وان‌درایو می‌توان دسترسی آفلاین به اطلاعات، رمزگذاری SSL، سازگاری با چند دستگاه و امکان تعیین انقضا برای پیوندهای مشترک اشاره کرد. بد نیست بدانید که استفاده از فضای ذخیره‌سازی وان‌درایو در ویندوز ۱۰، بسیار ساده است.

Google Drive

Google Drive

گوگل درایو را می‌توان به دلیل فضای قابل‌توجه ذخیره‌سازی ابری رایگانی که دارد، یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های آپلود معرفی کرد. این فضای ذخیره‌سازی رایگان، کاملاً برای کسب و کارهای کوچک، مناسب بوده و امکان ایجاد، ویرایش، اشتراک‌گذاری و ذخیره را برای کاربران دستگاه‌های مختلف، فراهم می‌کند.

گوگل درایو دارای ویژگی‌های قابل قبولی بوده که از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به سازگاری با چندین فایل و دستگاه، جست‌وجوی بصری و پیشگیری نسبت به از دست رفتن اطلاعات اشاره کرد؛ تمام این ویژگی‌ها در کنار اعتبار نام گوگل، سبب شده‌اند تا گوگل درایو بتواند اقبال بیشتری نسبت به سایر سایت‌های آپلود رایگان، داشته باشد. بد نیست بدانید فضای رایگان ذخیره‌سازی گوگل درایو، معادل ۱۵ گیگابایت بوده و در صورت تمایل برای دراختیار داشتن ۱۰۰ گیگابایت فضای ابری ذخیره‌سازی، باید ۱.۹۹ دلار به‌صورت ماهانه پرداخت کرد.

MediaFire

MediaFire

براساس اطلاعات موجود، ۸۴۰ میلیون کاربر به‌صورت ماهیانه از MediaFire برای ارسال و دریافت فایل‌ها استفاده می‌کنند. البته از این ۸۴۰ میلیون کاربر، تعداد ۵۰ میلیون کاربر در سایت ثبت نام کرده‌اند و به‌صورت رسمی فعالیت دارند. با هزینه کمتر از ۵ دلار، امکان ذخیره‌سازی ۱ ترابایت اطلاعات وجود خواهد داشت، اما بد نیست بدانید که کاربران تا ۱۰ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی را به‌صورت رایگان دراختیار خواهند داشت. در صورتی که از حساب کاربری رایگان مدیافایر استفاده می‌کنید، قطعاً باید تحمل نمایش تعداد زیاد تبلیغات آن را هم داشته باشید. جالب است بدانید که ۴۰ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی ابری رایگان هم با اتصال به فیسبوک و توییتر، دراختیار خواهید داشت که بدین ترتیب، مجموع فضای رایگان شما به ۵۰ گیگابایت خواهد رسید.

pCloud

pCloud

یکی دیگر از بهترین سایت‌های آپلود رایگان را می‌توان pCloud دانست که در کمتر از یک دهه، توانست بیشتر از ۸ میلیون کاربر را جذب کند. ظاهر این پلتفرم و رابط کاربری آن هم فوق‌العاده جذاب و البته ساده است. لینک‌های دانلود سفارشی‌سازی شده، رمزگذاری اختیاری، دسترسی آفلاین، پخش‌کننده‌های ویدیویی و صوتی داخلی در کنار نامحدود بودن سایز فایل‌ها را می‌توان تنها بخشی از ویژگی‌های مهم pCloud به حساب آورد. شما با استفاده از pCloud، معادل ۱۰ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی ابری رایگان دراختیار خواهید داشت که می‌توانید با پرداخت سالانه ۴۹.۹۹ دلار، فضای موردنظرتان را به ۵۰۰ گیگابایت ارتقاء دهید.

MEGA

MEGA

یکی از سایت‌های آپلود رایگان را می‌توان MEGA دانست که عملکرد مبتنی بر مرورگر را با قابلیت رمزگذاری End-to-End ، ارائه می‌کند. بد نیست بدانید که این پلتفرم، کنترل کلیدهای رمزگذاری را دراختیار کاربران قرار می‌دهد و این بدان معنا است که هیچ تصوری از فایل‌های ذخیره شده کاربران روی سرورها، ندارد. پلتفرم MEGA به دلیل توجه به حفظ حریم خصوصی، هیچ راهی برای اشتراک‌گذاری را پیشنهاد نمی‌کند، اما روش‌های ایمن اشتراک‌گذاری و ارتباطی آن می‌تواند در کاهش ضررهای احتمالی، مؤثر باشد.

رمزگذاری End-to-End، برنامه‌های موبایل و دسکتاپ، پیام‌رسان ایمن با قابلیت‌های ویدیویی و صوتی را می‌توان از مهم‌ترین ویژگی‌های MEGA عنوان کرد. توجه داشته باشید که امکان استفاده رایگان از ۵۰ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی ابری در این پلتفرم وجود دارد و در صورت نیاز، می‌توانید با پرداخت ماهیانه ۵.۴۵ دلار، ۲۰۰ گیگابایت دیگر را هم مورد استفاده قرار دهید.


بهترین سایت‌های آپلود فایل پولی

در این بخش بهترین سرویس‌‌دهندگان خدمات آپلود فایل پولی را به شما معرفی می‌کنیم.

DropBox

DropBox

این پلتفرم در ابتدا روی دستیابی اشخاص و مشاغل کوچک متمرکز بود و هم‌اکنون در حال گسترش است. DropBox را می‌توان باتوجه به فضای قابل قبول ذخیره‌سازی ابری که دراختیار کاربران قرار می‌دهد، یک گزینه مقرون‌به‌صرفه به حساب آورد. بد نیست بدانید این سایت یک مدت تست رایگان ۳۰ روزه هم برای پلن‌های تجاری ارائه خواهد شد. کنترل از راه دور دستگاه، احراز هویت دو مرحله‌ای، رمزگذاری ۲۵۶ بیت و TLS و ادغام با مایکروسافت آفیس ۳۶۵ را می‌توان به‌عنوان مهم‌ترین ویژگی‌های این سرویس برشمرد.

Box

وب سایت آپلود رایگان فایل box

Box را می‌توان یکی دیگر از بهترین سایت‌های آپلود پولی معرفی کرد که پلن‌های متنوعی را با توجه به نیاز کاربران دراختیار آن‌ها قرار می‌دهد. شما می‌توانید در صورت تمایل می‌توانند تنها با پرداخت هزینه‌ی پلن موردنظر خود، از خدمات این سرویس بهره ببرید.

توجه داشته باشید که فضای ذخیره‌سازی ابری سایت Box، کاملاً محافظت شده بوده و می‌تواند مکانی امن برای آپلود فایل زیپ و فایل‌های حجیم شما باشد. اگر بخواهیم به برخی از ویژگی‌های مهم پلتفرم Box اشاره کنیم، قطعاً گردش کار خودکار، همکاری، طبقه‌بندی هوشمند، اشتراک‌گذاری آسان و ایمن فایل‌ها از مهم‌ترین آن‌ها به حساب می‌آیند.

SugarSynce

 

SugarSynce - 1

 

SugarSynce از شرکتی به وجود آمده که تمرکز آن روی همگام‌سازی تصاویر در چندین دستگاه بوده است. این سایت آپلود را می‌توان به‌عنوان یکی از بهترین راه‌های تهیه آنلاین بکاپ به حساب آورد که به کاربران، امکان ذخیره، مشاهده، ویرایش، همگام‌سازی، اشتراک‌گذاری و دسترسی ایمن به فایل‌ها را خواهد داد.

این پلتفرم دارای طرح‌های مختلفی بوده و در زمینه استفاده شخصی یا تجاری، کاربرد دارد. همچنین مقیاس SufarSynce فراتر از دو ترابایت فضای ذخیره‌سازی بوده و توانایی کنترل پهنای باند و مجوزهای آن‌ را هم دارد. یکی از ویژگی‌های این پلتفرم را می‌توان امکان استفاده ۳۰ روزه رایگان کاربران از تمام طرح‌های موجود آن، عنوان کرد.

اگر بخواهیم برخی از ویژگی‌های کلیدی این پلتفرم را بیان کنیم، قطعاً همگام‌سازی خودکار، حذف از راه دور، اشتراک‌گذاری ایمن پرونده‌ها، امکان بازیابی پوشه‌های محافظت‌شده و پشتیبان‌گیری مداوم و خودکار از مهم‌ترین آن‌ها به حساب می‌آیند. البته فراموش نکنید که اپلیکیشن این پلتفرم هم برای سیستم‌عامل اندروید و iOS دردسترس قرار دارد.

آپلود رایگان فایل با لینک مستقیم

برخی از وب‌سایت‌های ارائه‌دهنده‌ی خدمات میزبانی فایل، امکان دانلود مستقیم محتوای آپلودشده را به کاربران ارائه می‌دهند تا مخاطبان بتوانند راحت‌تر آن‌ها را دانلود کنند. در ادامه برخی از بهترین وب‌سایت‌های میزبابی رایگان فایل که لینک مستقیم دانلود ارائه می‌دهند را به شما معرفی می‌کنیم.

Anonfile

وب سایت آپلود فایل رایگان AnonFile

Anonfile یک سرویس آنلاین بسیار ساده است که امکان آپلود فایل با حجم حداکثر ۲۰ گیگابایت را ارائه می‌دهد. علاوه‌براین درهر روز می‌توان تا ۵۰۰۰ فایل یا مجموعاً ۱۰۰ گیگابایت محتوا روی این وب‌سایت آپلود کرد که البته نیاز اکثر کاربران را با وجود این محدودیت‌ها رفع خواهد کرد.

برای آپلود فایل در Anonfile کافی است روی دکمه‌ی Upload کلیک کرده و فایل مورد نظرتان را انتخاب کنید. همچنین برای آپلود هم‌زمان چندفایل می‌توانید از کلید Ctrl را نگه داشته و آیتم‌های موردنظر را انتخاب کنید. پس از پایان فرایند آپلود، لینک دانلود مستقیم فایل‌ها به شما نمایش داده خواهد شد. یک دکمه با نام Copy درکنار هر لینک وجود دارد که با کلیک روی آن، پیوند مستقیم به فایل در حافظه‌ی کلیپ‌بورد شما ذخیره خواهد شد.

فایل‌های آپلودشده روی سرورهای Anonfile می‌توانند به‌مدت نامحدود برای دانلود دردسترس باشند، و فقط درصورت عدم رعایت قوانین و درشرایط خاص امکان حذف برخی فایل‌ها وجود دارد. فایل‌هایی که شرایط این سرویس را نقض می‌کنند یا با گذشت سه‌ماه از زمان آپلود آن‌ها هرگز دانلود نشده باشند نیز حذف خواهند شد. علاوه‌براین فایل‌هایی که ۶ سال از زمان آپلود آن‌ها گذشته باشد ولی طی ۵ سال گذشته هرگز دانلود نشده باشند نیز به‌طور خودکار حذف خواهند شد.

شما می‌توانید برای مدیریت بهتر فایل‌های آپلودشده‌ی خود در Anonfile، یک حساب کاربری در ین سرویس ایجاد کنید. یکی دیگر از مزیت‌های ساخت اکانت این است که لینک حذف فایل‌های آپلودشده نیز دراختیار شما قرار خواهد گرفت که بدین‌منظور کافی است روی دکمه‌ی X کنار لینک دانلود هرفایل کلیک کنید.

FileSend

سایت آپلود رایگان فایل FileSend

استفاده از سرویس Filesend بسیار آسان است و نیاز به طی کردن مراحل مختلف ندارد. شما با کلیک روی دکمه‌ی UPLOAD می‌توانید فایل موردنظر خود را انتخاب و محدودیت زمانی موردنظرتان را بین ۷، ۱۴، ۲۱ یا ۳۰ روزه انتخاب کنید. توجه داشته باشید که فایل‌های شما پس‌از این بازه‌ی زمانی به‌طور خودکار حذف خواهند شد. البته در سمت راست این وب‌سایت یک سرویس دیگر به‌نام AtOnlineDrive وجود دارد که عملکرد آن متفاوت بوده و نیاز به ثبث‌نام دارد.

شما می‌توانید برای آپلود هم‌زمان چندفایل در Filesend، پس‌از کلیک روی دکمه‌ی UPLOAD، کلید Ctrl را نگه‌داشته و سپس آیتم‌های موردنظرتان را انتخاب کنید. پس از اتمام فرایند آپلود، یک لینک مستقیم برای دانلود آن فایل دردسترس شما قرار خواهد گرفت.

Filesend به محدودیت حجم فایل‌ برای آپلود روی این سرویس اشاره نکرده است و بدین‌ترتیب احتمالاً محدودیت خاصی درمورد حجم فایل‌ها ندارد. ما یک فایل ۵۵ گیگابایتی را برای آزمایش آن انتخاب کردیم و بدون هیچ‌مشکلی آپلود شد.

FileTransfer

سایت آپلود رایگان فایل FileTransfer.io

یکی از مزیت‌های سرویس آپلود رایگان فایل FileTransfer این است که در صفحه‌ی اصلی خود، همه‌ی محدودیت‌ها را اعلام می‌کند. شما می‌توانید بدون نیاز به ثبت‌نام و کاملاً رایگان، فایل‌هایی با حداکثر حجم ۶ گیگابایت آپلود کنید. فایل‌های شما به‌مدت ۲۱ روز برای دانلود دردسترس خواهد بود که هرکدام از آن‌ها تا ۵۰ بار قابل دانلود خواهند بود. البته با خرید حساب پولی می‌توان این محدودیت‌ها را برطرف کرد اما سرویس رایگان این سایت نیاز اکثر کاربران را رفع می‌کند.

با کلیک روی دکمه‌ی Send Files در وب‌سایت FileTransfer می‌توانید فایل‌ موردنظر خود را انتخاب کنید تا فرایند آپلود آغاز شود. علاوه‌براین مثل سایر سرویس‌ها امکان اپلود هم‌زمان چندفایل در این وب‌سایت وجود دارد اما فایل‌های شما به‌طور فشرده در یک فایل ارائه خواهند شد. اگر برای هر فایل نیاز به لینک دانلود جداگانه دارید، می‌توانید آن‌ها را به‌صورت تکی و جداگانه آپلود کنید؛ بدین‌منظور روی دکمه‌ی File Selected, Continue کلیک کنید.

پس از تکمیل فرایند آپلود در FileTransfer روی تب CopyLink کلیک کنید سپس می‌توانید آن را در شبکه‌های اجتماعی یا ازطریق ایمیل و روش‌های دیگر برای دانلود دراختیار دیگران قرار دهید. شایان‌ذکر است که لینک‌های ارائه‌شده‌ی این سرویس امکان دانلود مستقیم را دراختیار کاربران قرار می‌دهد.

File.io

سایت آپلود رایگان فایل File.io

File.io با رابط کاربری بسیار ساده، امکان آپلود آسان فایل‌ها را در اینترنت فراهم کرده است. مثل سایر سرویس‌های مشابه فوق، بدون نیاز به ثبت‌نام و فقط با کلیک روی دکمه‌ی Upload File می‌توانید فایل موردنظرتان را انتخاب کنید و پس از تکمیل فرایند آپلود، لینک دانلود مستقیم آن دراختیار شما قرار خواهد گرفت. حداکثر حجم فایل مجاز در این سایت ۵ گیگابایت است و می‌توان هرروز تا ۱۰۰ فایل روی آن بارگذاری کرد. این وب‌سایت خدمات پولی نیز ارائه می‌دهد اما قیمت اکثر پلن‌های آن درمقایسه با سرویس‌های مشابه، بیشتر بوده و درواقع کاربران حرفه‌ای را هدف قرار داده است.

File.io امکان آپلود محتویات یک پوشه به‌طور یک‌جا را نیز ارائه می‌دهد. پس از آپلود هم‌زمان چندفایل، لینک دانلود برای هریک از آن‌ها به‌طور جداگانه به کاربر نمایش داده می‌شود.

یکی از نکات منفی درمورد File.io این است که هرفایل فقط یک‌بار قابل دانلود است و پس‌از آن حذف خواهد شد. البته یک گزینه‌ی دستی برای تعیین محدودیت زمانی وجود دارد که با استفاده از آن حتی پس از دانلود، آن فایل حذف نخواهد شد. اطلاعات مربوط به نحوه‌ی انجام این کار در پایین صفحه‌ی این سایت ارائه شده است.


بهترین سایت آپلود رایگان فایل (ایرانی)

تا این لحظه شما را به ۱۰ مورد از بهترین سایت‌های آپلود رایگان خارجی آشنا کردیم، اما هم‌اکنون قصد داریم ۲ مورد از بهترین سایت‌های آپلود رایگان ایرانی را هم به شما معرفی کنیم که قابلیت‌های بسیار خوبی دارند.

پیکوفایل (PicoFile)

PicoFile

یکی از بهترین سایت‌های آپلود رایگان ایرانی را می‌توان پیکوفایل دانست. این سایت از زیرمجموعه‌های بلاگ اسکای بوده و برای کسانی که وبلاگ دارند، اهمیت بسیار زیادی دارد. این سایت آپلود رایگان، ۲۰ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی را دراختیار کاربران قرار می‌دهد که قابل‌توجه است.

رابط کاربری پیکوفایل، بسیار ساده بوده و با ورود به آن می‌توانید اطلاعات کاملی از میزان فضای ذخیره‌سازی دردسترس خود را مشاهده کنید. توجه داشته باشید که امکان آپلود فایل‌هایی با حجم بیشتر از ۷۰۰ مگابایت در آن وجود ندارد. در صورتی که قصد آپلود فایل‌های حجیم را دارید، کافی‌ست آن‌ها را به چند فایل تقسیم و سپس آپلود کنید. سرعت آپلود بالا را هم می‌توان به‌عنوان یکی دیگر از ویژگی‌های پیکوفایل، ذکر کرد.

پارسااسپیس

پارسا اسپیس

پارسااسپیس یکی از قدیمی‌ترین نام‌های ارائه‌‌دهنده‌ی خدمات آپلود رایگان در ایران است. این سرویس طی سال‌های فعالیت خود تغییرات زیادی داشته است و حالا با طراحی مدرن‌تر و امکاناتی جذاب‌تر درسترس کاربران قرار دارد.

پارسااسپیس امکان آپلود انواع فایل را بدون ثبت‌نام و با حداکثر حجم ۵ گیگابایت ارائه می‌دهد. نکته‌ی جذاب درمورد این سرویس، نیم‌بها بودن حجم مصرفی برای دانلود فایل‌ها است. در صفحه‌ی اصلی این وب‌سایت مکانی برای انتخاب فایل‌ها وجود دارد و پس از طی‌شدن فرایند آپلود، لینک آن دراختیار شما قرار خواهد گرفت. شما می‌توانید پس‌از آپلود فایل، لینک آن‌را با دوستان یا کاربران خود به‌اشتراک بگذارید. این سرویس همچنین از آپلود هم‌زمان چندین فایل پشتیبانی می‌کند.

جمع‌بندی

کلیه سایت‌های ذکرشده ایرانی و خارجی، می‌توانند خدمات خوبی را در زمینه آپلود رایگان فایل در اختیارتان قرار دهند. البته هر کدام از آن‌ها دارای ویژگی‌های خاص خود هستند که به‌طور کامل، توضیح داده شد. در صورتی که سایت‌های آپلود رایگان فایل دیگری را می‌شناسید که خدمات خوبی ارائه می‌دهند، آن‌ها را با ما اشتراک‌گذاری کنید.

 

نویسنده: مجتبی بوالحسنی

سایت زومیت